DŮLEŽITÉ !! Objednávky zaslané od 30.4. budou expedovány 13.5.2024! Děkujeme mnohokrát za Vaše pochopení.

Doprava

Osobní převzetí:

logo Tržiště

Vaši objednávku je možno vyzvednout osobně na naší kamenné prodejně Pekárna TRŽIŠTĚ, Pikrtova 1737/1a, Praha 4 Pankrác (vlevo od hlavního vchodu do budovy Enterprise), a to v pracovní době od pondělí do čtvrtka 8.00 - 17.00 hod, pátek 8:00 - 15:00 hod.
Ve chvíli, kdy je Vaše objednávka připravena k vyzvednutí budete informováni emailem. Do té doby prosím vyčkejte a Vaši objednávku nevyzvedávejte!
NEPŘEHLÉDNĚTE!! Všechny produkty nabízené na eshopu nejsou dostupné v kamenné prodejně a musíme ho tam pro Vás nejprve doručit. 
V případě, že Vaše objednávka přesáhne částku 2.300 Kč vč. DPH, máte od nás dopravu ZDARMA!

 https://files.packeta.com/web/images/page/Zasilkovna_logo_inverzni_WEB_nove.png


Zásilkovna
(přes pobočky Z-Point, Z-BOX, Alzabox v celé ČR) - od cena od 65 Kč vč. DPH
Zásilkovna
(Doručení na adresu) - cena od 96 Kč vč. DPH

Výběr možností Vám bude automaticky nabídnut při objednávce (v kroku "Doprava a platba") v závislosti na váze a rozměru Vaší objednávky.
V případě, že Vaše objednávka přesáhne částku 2.300 Kč vč. DPH, máte od nás dopravu ZDARMA!

Zásilka přes Zásilkovnu Vám bude doručena nejpozději do tří pracovních dnů s ohledem na čas objednávky.





Messenger
(Doručení na adresu) - cena od 1.3.2023 je 175 Kč vč. DPH (za 6 lahví), 266 Kč vč. DPH (za 12 lahví), 357 Kč vč. DPH (za 18 lahví), 448 Kč vč. DPH (za 24 lahví)...Cena dopravy Vám bude automaticky vypočítána při objednávce (v kroku "Doprava a platba") v závislosti na váze či počtu objednaných lahví. Max. počet kartonů na jednu adresu je 20.

Messenger je rychlý a šikovný přepravce, který ví, že víno, skleničky či oleje je křehké zboží a podle toho se zásilkami také zachází. V závislosti na čase vytvoření Vaší objednávky k Vám zboží dorazí obvykle následující den poté, co ji vypravíme na cestu. V předvánočním čase se termín dodání může prodloužit o 1-2 dny. Kurýr se Vám dopředu ozve s upřesněním času doručení (obvykle doručení probíhá mezi 8-17hod).
V případě, že Vaše objednávka přesáhne částku 2.300 Kč vč. DPH, máte od nás dopravu ZDARMA!